Erzurum daki Oteller

Published on by oteller.over-blog.com

Erzurum daki Oteller Hotel Erzurumdaki Ucuz Tatil Otelleri Otel, Erzurum da Ucuz Tatil, Otel Fiyatları, Erzurumdaki En Ucuz Oteller
Erzudumda tatil yapmak çok kolay otel fiyatları o kadar düşük ki hem turistik yerleri görmüş olucaksınız hemde çok uygun fiyatlarda otellerde konaklama imkanı bulucaksınız, Medreseler, Camiler ve Kiliseler, Kaplıcalar, Mesire Yerleri ve Özellikle Kuş Gözlem Alanı turistlerin en çok ilgisili çeken Erzurumun turistik yerleridir.
Erzudumdaki Oteller den tavsiye ettiklerimiz;

Palan Oteli - Erzurum Otel
Palan Oteli Erzurumun en lüks otellerinden birisidir, Palandöken de bulunması ve fiyatlarının uygun olması çok tercih edilmesinin sebeblerindendir, 4 Yıldızlı bir otel dir telefon numarası 0 442 317 07 07 dir.
Grand Hitit Otel
Grand Hitit Otel Erzurum merkez deki en iyi otellerden birisidir, 3 yıldız lı bir otel olmasına rahmen fiyatları oldukça uygundur, rezervasyon için telefon numarası 0 442 283 50 01 dir.

Erzudumdaki Oteller, Ucuz Hoteller, Yıldızlı Oteller, Otel Fiyatları.. ( devamı )
Erzurum daki Oteller

To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post
A
<br /> Merhabalar, Allah nasip ederse kisin bir tane ucuz ucak bileti bulup, ucaga atlayip gelecegim Erzuruma. Kisin Erzurum gibi memeleket yoktur. Kis sporlari icin bence bire bir.<br /> <br /> Saygilarimla<br /> Abdul Isbilir<br /> http://ucuzucakbiletleri.org/<br /> <br /> <br />
Reply